Poker är oerhört spännande att spela, ja kanske en av de alla mest spännande formerna av vadslagning och gambling som man kan ägna sig åt. Jämfört med andra sorters spel handlar ju poker heller inte endast om tur utan det finns ett visst mått av skicklighet inbakat i det hela också. Det gäller att kunna spela ut sin hand till fullo och få maximalt betalt för den samt att kunna läsa inte endast spelet utan även sina motståndare.

En riktig höjdare när det gäller sidor som man kan gå in på för att spela poker direkt på datorn eller i mobilen är Fulltiltpoker. På Fulltiltpoker hittar man det mesta som man kan tänkas vilja få ut av en sida som har poker som huvudsakligt fokus.

Fulltiltpoker är en sajt som är generös mot användarna och erbjuder inte mindre än hela 30 gratis spelomgångar.

Testa The Deal och vinn stort

För den som är ute efter att spela om de riktigt stora priserna rekommenderas verkligen The Deal. The Deal är något som man hittar på Full Tilts hemsida. Med endast en enda hand på fem kort så kan man vinna en mängd olika priser, som till exempel en enorm progressiv jackpot. Med progressiv menas att jackpotten växer mer och mer, och inte endast linjärt. Den som går in och testar att spela redan idag har kanske turen med sig och vinner ett pris större än hen hade kunnat ana.

Vinn snabbt med Zoom

En annan sak som man kan testa på på Full tilt Poker är Zoom, som är en väldigt snabb pokervariant. Fult Tilt Poker kallar det till och med för världens kvickaste pokerspel. Gå in och testa själv och bilda dig en egen uppfattning om exakt hur snabbt det går att spela och vinna med Zoom.

Testa turen med Spin & Go

Med Spin & Go så kan man vinna i vad som snarare liknar lotteri än poker, vilket är kul som omväxling till det mer traditionella pokerspelandet. Det bygger på ett klassiskt hjul som man snurrar igång. Med hjulets hjälp kan man med rejäl tur vinna en prispott som ger 10 000 gånger mer än ens inköp. Med Spin and Go kan man, åtminstone i teorin, vinna en hel miljon amerikanska dollar (cirka nio miljoner svenska kronor) inom loppet av endast några minuter! Spin and go är en spännande variant på poker och något som alla kan testa på att spela, även om man inte är ett pokerproffs.

Gott om olika typer av poker att testa

Förutom Texas Hold them som är det kanske vanligaste och mest populära av alla varianter av poker som finns så kan man till exempel även spela Omaha. Omaha är en typ av poker där spelarna börjar med det dubbla antalet hålkort.

En annan variant på poker är Oavgjort, eller ”draw”. Det kallas även för mörkpoker. Mörkpoker kan man byta ut några eller alla kort som man har på sin hand genom att helt enkelt dra nya kort ur den allmänna kortleken.